Vi er 5 klassekammerater fra Det kgl. Opfostringshus, der har fundet sammen for at mødes jævnligt (ca. hver måned). Der er egentligt ikke noget formål andet end at hygge os sammen og dyrke lidt nostalgi fra skoletiden. Vi mødes forskellige steder og nyder en stille frokost, og som regel bliver der også tid til en lille gåtur i området. Ved dette møde var vi i Hellebæk ved Hammermøllen.

Den 9-5-19 var jeg på forårstur til Karrebæksminde, De Hvide Svaner og Gavnø med Helsinge pensionistforening. Dagen startede meget gråt med regn, men klarede heldigvis op i løbet af dagen således, at alt endte i fryd og gammen med fint vejr. Vi var ca. 100 deltagere, så 2 busser blev fyldt op. Vi kørte fra Helsinge til Karrebæksminde afbrudt af en ”strække-ben-pause” i Roskilde. Herfra kørte vi videre til Næstved, hvor vi gik ombord i turbåden M/S Friheden. Efter sejladsen gik vi i land på Enø, hvorfra vi kørte videre til restaurant De Hvide Svaner, hvor vi fik et lækkert velsmagende koldt bord. Efter frokosten kørte vi til Gavnø, hvor der var tid på egen hånd til at besøge slottet, kirken og den store park. Tulipanerne stod stadig i fuldt flor. - Fra Gavnø kørte vi atter mod Helsinge. Undervejs blev der atter tid til en lille pause med mulighed for en kaffetår inklusiv en lille bitter samt kager fra kagedåsen. Som sædvanlig en pragtfuld tur med mange gode oplevelser.

Atter en sammenkomst med klassekammeraterne fra DKO. Denne gang gik turen til Frederiksborg Slot, hvor vi fik en lækker frokost. Rigtigt hyggeligt med disse sammenkomster :-).

Denne måneds DKO træf gik til Helsingør, hvor vi spiste i en Street food hal ved havnen. Efterfølgende var vi en tur rundt i Helsingør. Atter en hyggelig tur med gode venner.

Atter i år var vi en tur i Hundested for at se sandskulpturer. Imponerende skulpturer. I år havde hundene fået lov til at deltage turen, hvilket de syntes helt godt om.

Den 26-8-19 var jeg på tur til Politimuseet og i Zoologisk have sammen med Helsinge pensionistforening. Vi fik en fantastisk guidet tur på museet. Mange af os kunne nok godt have brugt mere tid derinde. Efter museet kørte vi videre til Pilekroen på Frederiksberg, hvor vi fik en god frokost. Derefter gik turen videre til Zoologisk have, hvor vi fik tid på egen hånd.

I august 2019 var jeg med Rederiet Landagergård (en mandegruppe i vores grundejerforening) på en tur til Ørestaden for at se noget af alt det nye byggeri. Efterfølgende var vi på en havne-rundtur.