Fra den 23. til og med den 27. september 2019 var jeg på en lille ferietur til Bornholm med Helsinge Pensionistforening. Vi tog afsted fra Helsinge hallen kl. 6.30 om morgenen, da vi skulle nå Bornholmerfærgen kl. 8.30 fra Ystad. Om bord på færgen fik vi serveret morgenkomplet.

Vi boede på Nordbornholm på det hyggelige Hotel Pepita, der ligger i Sandvig. Pepita har én lang historie. Hovedbygningen er en typisk bornholmsk bindingsværksgård fra 1600-tallet. I 1967 blev ejendommen om- og tilbygget til det den er i dag. Vi havde halvpension (morgenmad og aftensmad), og til aftenbuffeten var der inkluderet drikkevarer (øl/vand/vin) ad libitum fra kl. 18,30-?. Både værelserne og maden var fin, så der var fuld tilfredshed med opholdet på hotellet.

Vores chauffør, Poul, kendte Bornholm ud og ind og han sørgede for, at vi kom rundt på øen til mange forskellige oplevelser. Vi besøgte bl.a. Hammershus, et granitbrud, Gudhjem, Svaneke, Østerlars Rundkirke og Due Odde. Vi besøgte også Bornholms Museum og vingården Lille Gadegård. Det blev til en stor oplevelsesrig tur rundt på hele Bornholm.

Jeg har lavet et diasshow og en video fra turen, som du kan se nedenfor.

Klik her for at se et diasshow fra turen

Klik her for at se en video fra turen