Den 8-10-21 var vi på Løvfaldstur til Stevns klint. Vi fik en lækker buffet på traktørstedet Højeruplund. Derefter var der mulighed for at besigtige området Højeruplund med den gamle og den nye kirke samt mindelunden. Derefter gik turen tilbage til Helsinge via restauranten Malerklemmen, hvor vi fik kaffe og æblekage. En dejlig og vellykket tur med dejligt selskab.

Den 7-9-21 var jeg på tur til Egeskov Slot, park og museum sammen med Helsinge pensionistforening. Ved ankomsten til Egeskov fik vi frokost på restaurant Jomfru Rigborg. Derefter var der tid på egen hånd til at nyde den smukke park, slottet og de mange spændende udstillinger. Her var både Falckmuseum, købmandsmuseum, campingmuseum (nyt) og meget mere. På vej tilbage på Sjælland nyder vi på Chr. Vl's Overdrevskro eftermiddagskaffe med et stykke lagkage til. Som sædvanlig en herlig tur sammen med dejlige mennesker.

Var på en spændende og interessant tur til Sagnlandet Lejre sammen med hustruen. Det var noget af en oplevelse. Der var rigtigt meget at se. Imponerende hvad de har lavet - specielt vikingehallen.

I august 2021 var jeg med Ældresagen-Helsinge på en tur til Götakanalen og Arns rige. En spændende tur, hvor vi fik set meget af det historiske Sverige. Du kan se video og diasshow under menupunktet Video. Her vises kun lidt foto.

I juni var jeg med Ældresagen-Græsted på en tur til Lolland og Nykøbing Falster. Hovedformålet var at se Falster revyen, men da turen varede 3 dage, var der også mulighed for at se andre ting på vejen. Billederne her er fra Thorsvang samlermuseum. Du kan se en video under menu-punktet Videoer.

Min 75 års fødselsdag blev fejret, som jeg kan lide det - sammen med mine nærmeste. Jeg havde en dejlig dag på Bakken, hvor vi spiste og hyggede. På selve dagen var vi en tur i Fredensborg slotspark med hundene, hvor garden viste mig den ære at spille for mig (tror nok det var for mig).

Juni 2021 var jeg på udflugt med Gribskov Seniorcenter på Bakken. En hyggelig tur, hvor der blev tid til megen socialisering efter en tid, hvor mange havde været alene på grund af Corona-virussen

Lidt foto fra mit barnebarn, Oscars, 14 års fødselsdagsfest.

Midt i en corona-tid inviterede Camilla os på skovtur for at fejre hendes fødselsdag. Et dejligt arrangement sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Rigtigt dejligt at være sammen med dem alle sammen.