Den 30-8-22 var jeg på en eftermiddagstur på Arresø med Gribskov Seniorcenter. Vi sejlede med skibet Frederikke. En hyggelig tur, hvor vi blev beriget med fantastiske fortællinger om Arresø og dens historie af et af besætningsmedlemmerne. Undervejs var vi i land ved Ramløse havn og Auderød. Ved Auderød fik vi kaffe og kage.

Den 27-7-22 var Det varme hjørne, Gribskov seniorcenter på tur til Fugleparken, Græsted. Vejret var gråt og efterårsagtigt, men vi undgik da lige regnen. Vi havde alligevel en herlig tur - især Papegøje-showet imponerede os.

Den 17-5-22 var vi på en lille bustur til Sorø med sejltur på Sorø Sø. Bagefter tog vi videre til Parnas Huset, hvor vi spiste en lækker frokost. Derefter blev turen afsluttet med kaffe og æblekage på Kudskehuset. Vi var 60 deltagere på turen, som foregik i en dobbeltdækker bus. Vejret var i top og det sociale samvær blev nydt i fulde drag. Stor tak til arrangørerne for en herlig tur.

Den 11-5-22 var vi (ca. 40 glade pensionister fra Helsinge Pensionistforening) på tur til Møns klint. Dagens program havde følgende indhold: rundvisning på Liselund slot og have, frokost på Liselund ny slot, besøg på Geocenter Møns klint og kaffe og lagkage på Dalby Hotel. Vejret var med os, så vi fik en herlig dag med mange oplevelser, både inde og ude. Der var vist ikke mange, der så klinten nedefra stranden, da det krævede, at man skulle ned og op af ca. 500 trappetrin. Hvilket var noget af en udfordring for de fleste af os - især op-turen.

Den 4. maj 22 var jeg på en tur til Fredensborg slotshave med nogle venner fra Gribskov Seniorcenter. Vi havde en guide med på turen til at fortælle os om haven og dens seværdigheder. Det gjorde, at man fik meget mere ud af turen, end hvis man blot havde gået alene rundt.

Den 30-3-2020 var vi på en tur til restaurant Herthadalen, hvor vi indtog en lækker Påskefrokost (middag). Efter maden blev der serveret kaffe/the og kage samtidigt med at vi blev underholdt af "Den danske Pavarotti". Vi var rigtig mange deltagere, så der måtte 2 busser til at transportere os. - En herlig dag med godt selskab.

I februar 2022 var vi på tur til Egholm museum. Inden museumsbesøget var vi på Herslev bryghus, hvor vi fik en rundvisning efterfulgt af en frokost og øl-prøvesmagning. Efter museumsbesøget tog vi videre til Gerlev kro, hvor vi fik kaffe og lagkage. Det var en rigtig herlig tur. Alle var glade over at vi atter kunne komme på tur efter Corona-restriktionernes ophør, og der var stor gensynsglæde. Stor tak til arrangørerne for turen