Foto

I december 2023 var vi en tur i Tivoli med Camila, Michael og børnebørnene for at se juleudstillingen. Det var en rigtig dejlig oplevelse. På nogle af billederne kan man se politiblink i baggrunden, hvilket skyldes optøjer i forbindelse med en fodboldkamp.

I December 2023 var jeg på en tur på julemarked på Fredriksdals Friluftsmuseeum ved Helsingborg. Først var vi på guidet tur i Helsingborgs gamle bydel, der blev afsluttet med en frokost. Efterfølgende var vi på julemarked på friluftsmuseet. En rigtig fin og hyggelig tur - men lidt kold.

I september 2023 var jeg på tur til Danmarks Forsogsmuseum i Svendborg sammen med 3 tidligere skolekammerater fra Det kgl. Opfostringshus. Besøget var arrangeret, hvilket betød, at vi havde en guide, Sarah, til at vise os rundt. Det betød så også, at vi fik rigtig meget at vide om museets udstillinger. En herlig dag med meget snak, som også omhandlede vores tid på DKO.

Den 31-8-23 var vi på Jazz Cruise i Københavns havn. Vejrmeldingen lød på regn, og det så da også temmelig truende ud. Men heldigvis slap vi med skrækken. En herlig tur, som efterfølgende blev afsluttet på Rungsted kro, hvor vi fik serveret gammeldags oksesteg. Tak til arrangørerne for en god tur 🤗.

Atter en tur med Gribskov Seniorcenter. Denne gang gik turen til Jægerspris Slot. Vejret havde godt nok ikke været det bedste om formiddagen, men heldigvis blev det fint senere. Vi besøgte museet på slottet og efterfølgende var vi også en tur i slotshaven. Kaffe og kage blev nydt i Cafe Danner, og der blev også lige plads til en is på hjemvejen. - En dejlig tur i godt selskab i godt vejr.

Den 19-7-23 var vi en lille flok fra Gribskov Seniorcenter, der var på tur til Falkonergården, Fredensborg. Vi mødtes ved Sørup, hvor det lige blev tid til at nyde en is og en lille gåtur ved søen. Derefter kørte vi videre til Falkonergården for at se dagens opvisning. Vejret var med os, og vi havde en dejlig dag.

I maj 2023 var jeg på tur til Mortensens krigsmuseum, som ligger ved Gilleleje, sammen med Gribskov Seniorcenter. Det var en fantastisk oplevelse. Museet ligger ved gartneriet i flere bygninger, og det er udelukkende frivillige, der driver det. Det er absolut et besøg værd. Efterfølgende var vi omkring Gilleleje aktivitetshus og fik kaffe og boller. Alt i alt en skøn tur og et godt arrangement.

Den 15-1-23 holdt Ældresagen/Helsinge Nytårskur i Kulturhuset, hvor vi festede med god mad, god musik og egne medbragte hatte og næser. En dejlig dag med mange glade mennesker. Nedenfor kan du se lidt foto fra dagen, der viser bestyrelsen med medhjælpere, der dækker op til festen, og deltagerne, der nyder deres forarbejde. - B-G band leverede musikken.

Videoer