Rederiet Landagergård er en forening af livsglade mænd fra vores grundejerforening Landagergård, som jeg blev medlem af i 2008. Alle mænd, unge som gamle, kan blive medlem af foreningen under forudsætning af, at de er medlem af grundejerforeningen Landagergård.

Hovedformålet med Rederiet er socialt samvær, f.eks. kanotur hvert år, runde fødselsdage, udflugter. Der er tradition for at hovedbegivenheden er årets kanotur, som normalt gennemføres fra fredag til søndag i midten af august måned. Selve turen planlægges ved en frokostsammenkomst på fars dag.

Jeg har lavet et større fotoalbum frem til år 2016, som du kan se, hvis du vil se mere om foreningen. Her kan du se billeder og videoer fra vores ture og sammenkomster. Klik her for at se Rederiets fotoalbum 2005-2016. Albummet åbner på en ny fane, således at det bliver lettere at se billederne. Hvis du skal have hjælp til navigering i fotoalbummet, kan du klikke på Help nederst på siden. – Derudover kan du også se videoer fra Rederiet under menupunktet Videoer.

Nedenfor kan du se foto fra 2017: