Rederiet Landagergård er en forening af livsglade mænd fra vores grundejerforening Landagergård, som jeg blev medlem af i 2008. Alle mænd, unge som gamle, kan blive medlem af foreningen under forudsætning af, at de er medlem af grundejerforeningen Landagergård.

Hovedformålet med Rederiet er socialt samvær, f.eks. kanotur hvert år, runde fødselsdage, udflugter. Der er tradition for at hovedbegivenheden er årets kanotur, som normalt gennemføres fra fredag til søndag i midten af august måned. Selve turen planlægges ved en frokostsammenkomst på fars dag.

Jeg har lavet et større fotoalbum frem til år 2016, som du kan se, hvis du vil se mere om foreningen. Her kan du se billeder og videoer fra vores ture og sammenkomster. Klik her for at se Rederiets fotoalbum 2005-2016. Albummet åbner på en ny fane, således at det bliver lettere at se billederne. Hvis du skal have hjælp til navigering i fotoalbummet, kan du klikke på Help nederst på siden. – Derudover kan du også se videoer fra Rederiet under menupunktet Videoer.

Nedenfor kan du se foto fra 2017:

  • Rederiet Landagergård

I august 2019 var jeg med Rederiet Landagergård (en mandegruppe i vores grundejerforening) på en tur til Ørestaden for at se noget af alt det nye byggeri. Efterfølgende var vi på en havne-rundtur.

I august 2018 kunne vi fejrer Bjarnes 75 års fødselsdag. Atter en dejlig lejlighed til at ses, og som sædvanlig var der dækket op til et hyggeligt morgenbord.

Den 1-9-2018 fejrede vi Rederiets 25 års jubilæum. Da det var en meget speciel dag var damerne også inviteret med. Det blev til en rigtig hyggelig og dejlig fest med meget lækker mad og drikke.

I år blev traditionen med vores Rederitur brudt. Der var ikke rigtig tilslutning til den årlige tur. I stedet for blev det til en sensommerfrokost med god mad og en lille en til halsen. En hyggelig eftermiddag i godt selskab.