Rederiet Landagergård er en forening af livsglade mænd fra vores grundejerforening Landagergård, som jeg blev medlem af i 2008. Alle mænd, unge som gamle, kan blive medlem af foreningen under forudsætning af, at de er medlem af grundejerforeningen Landagergård.

Hovedformålet med Rederiet er socialt samvær, f.eks. kanotur, runde fødselsdage, udflugter, o.s.v. Tidligere var hoved begivenheden en kanotur, som normalt blev gennemført fra fredag til søndag i midten af august måned. Selve turen blev planlagt ved en frokostsammenkomst på fars dag.

Jeg har taget en del billeder og video fra de arrangementer, som jeg har deltaget i. Dem kan du se på de nedenfor viste links. 

Videoerne fra kanoturene kræver password. Kontakt mig for at få det.

2008 – På kanotur i Gnosjö – Diasshow
2008 – På kanotur i Gnosjö – Video
2009 – På kanotur i Gnosjö – Diasshow
2009 – På kanotur i Gnosjö – Video
2010 – På kanotur – Diasshow
2010 – På kanotur – Video 
2011 – På kanotur – Diasshow
2011 – På kanotur – Video
2012 – På kanotur – Diasshow
2012 – På kanotur – Video
2013 – På kanotur – Diasshow
2013 – På kanotur – Video

Rederiet Landagergård: indeholder videoer fra ture og begivenheder sammen med Rederiet

2016 – Marianne og Lars soelvbryllup
2013 – Fars dag med Rederiet Landagergaard
Slideshow med foto fra Rederiets ture

Jeg har også lavet et større fotoalbum frem til år 2016, som du kan se, hvis du vil se mere om foreningen. Her kan du se billeder og videoer fra vores ture og sammenkomster. Klik her for at se Rederiets fotoalbum 2005-2016. Albummet åbner på en ny fane, således at det bliver lettere at se billederne. Hvis du skal have hjælp til navigering i fotoalbummet, kan du klikke på Help nederst på siden. – Derudover kan du også se videoer fra Rederiet under menupunktet Videoer.

Nedenfor kan du se foto fra 2017 og frem:

I august 2019 var jeg med Rederiet Landagergård (en mandegruppe i vores grundejerforening) på en tur til Ørestaden for at se noget af alt det nye byggeri. Efterfølgende var vi på en havne-rundtur.

I august 2018 kunne vi fejrer Bjarnes 75 års fødselsdag. Atter en dejlig lejlighed til at ses, og som sædvanlig var der dækket op til et hyggeligt morgenbord.

Den 1-9-2018 fejrede vi Rederiets 25 års jubilæum. Da det var en meget speciel dag var damerne også inviteret med. Det blev til en rigtig hyggelig og dejlig fest med meget lækker mad og drikke.

I år blev traditionen med vores Rederitur brudt. Der var ikke rigtig tilslutning til den årlige tur. I stedet for blev det til en sensommerfrokost med god mad og en lille en til halsen. En hyggelig eftermiddag i godt selskab.