12-1-0030

Martin – et par dage gammel

Martin er min søn fra et tidligere ægteskab. Han er født i Sønderborg, hvor han også boede de første 2 år af sit liv. Da jeg var færdig med min ingeniøruddannelse flyttede vi til Nordsjælland, hvor han siden da har boet. Jeg flyttede fra hans mor, da han var 3 år. Dengang var der ikke noget, der hed fælles forældremyndighed, og det var næsten umuligt for faderen at få forældremyndigheden. Så det endte med at hans mor fik forældremyndigheden. Jeg var selvfølgelig dybt ulykkelig over at skulle undvære ham hver dag.

Jeg kan tydeligt huske den dag, Martin kom til verdenen. Inden fødslen var jeg blevet advaret om, at et nyfødt barn ikke altid var kønt at se på, på grund af de fysiske påvirkninger de blev udsat for under fødslen. Men Martin blev født med kejsersnit. Så da sygeplejersken kom med ham og jeg fik ham i mine arme, blev jeg helt overvældet. Han var bare så fin og glat i huden. Ingen klemt hoved og ingen rynker. En me

Martin

Martin – crossmaskiner vedligeholdes

get køn lille knægt. Jeg blev vist nok “lidt meget” rørt.

Martin har i dag sin egen lille familie med kone, Charlotte, og to børn, Oscar og Ida. De bor i eget hus i Gilleleje. Martin er uddannet pædagog og kok. Han kunne åbenbart ikke rigtigt bestemme sig til, hvad han ville, men i dag arbejder han som kok. I hans fritid har vi ofte smagt hans kokkerier, hvilket han gør rigtigt godt.

Du kan se foto af ham HER. Hvis du også vil se foto af børnebørnene, Oscar og Ida, kan du se dem HER.