12-1-0030

Martin – et par dage gammel

Martin er min søn fra et tidligere ægteskab. Han er født i Sønderborg, hvor han også boede de første 2 år af sit liv. Da jeg var færdig med min ingeniøruddannelse flyttede vi til Nordsjælland, hvor han siden da har boet. Jeg flyttede fra hans mor, da han var 3 år. Dengang var der ikke noget, der hed fælles forældremyndighed, og det var næsten umuligt for faderen at få forældremyndigheden. Så det endte med at hans mor fik forældremyndigheden. Jeg var selvfølgelig dybt ulykkelig over at skulle undvære ham hver dag.

Martin

Martin

Jeg kan tydeligt huske den dag, Martin kom til verdenen. Inden fødslen var jeg blevet advaret om, at et nyfødt barn ikke altid var kønt at se på, på grund af de fysiske påvirkninger de blev udsat for under fødslen. Men Martin blev født med kejsersnit. Så da sygeplejersken kom med ham og jeg fik ham i mine arme, blev jeg helt overvældet. Han var bare så fin og glat i huden. Ingen klemt hoved og ingen rynker. En meget køn lille knægt. Jeg blev vist nok “lidt meget” rørt.

Martin har i dag sin egen lille familie med kone, Charlotte, og to børn, Oscar og Ida. De bor i eget hus i Gilleleje. Martin er uddannet pædagog og kok. Han kunne åbenbart ikke rigtigt bestemme sig til, hvad han ville, men i dag arbejder han som kok. I hans fritid har vi ofte smagt hans kokkerier, hvilket han gør rigtigt godt.

Nedenfor kan du se lidt foto af ham og hans kone og børnene Oscar og Ida:

Jeg har to meget dejlige børnebørn, som min søn, Martin, og hans kone, Charlotte, er forældre til. Den ældste af dem er Oscar, som blev født i maj 2007. Den yngste er Ida, som er  født i november 2009. Nedenfor kan du se flere beskrivelser og foto.