Vi fik Bibi den 22-3-05. Som man kan se på billederne var hun en West Highland White terrier.  Hun blev født den 14-9-03. Da vi fik hende var hun 1½ år gammel.

Det var med stor spænding, at vi fik hende hjem, hvilket der var flere årsager til. Dels var der hendes møde med Vicha, vores schæfer, dels var der, om hun nu også kunne falde til hos os. Det så nemlig ud til, at hun trivedes fint, det sted hun kom fra. Her havde hun også en hunde-legekammerat, som hun vist nok hyggede sig meget med.

Alt gik dog over al forventning. Vi havde Vicha med, da vi hentede hende. På vejen hjem standsede vi på en rasteplads, og lod de to hunde møde hinanden på neutral plads. Det gik fint. Ingen problemer. Da vi kom hjem lod vi først Bibi snuse rundt i vores have og hus. Derefter lukkede vi Vicha ud af vognen. Atter snusede de blot lidt til hinanden, og der var ingen tegn på ballade imellem dem. Alt synes at ånde fred og ro. Lækkert, lækkert. Vi var målløse. Vi havde ventet, at der skulle blive lidt ballade.

Du kan se foto og mere tekst af/om Bibi nedenfor. Bibi gik over regnbuen den 29. april 2015.