IMG_1280

Med Martin og familie i skoven

S2570016

Camilla og hendes mand, Michael

Jeg har en forholdsvis stor familie, hvilket bl.a. skyldes, at jeg er skilsmissebarn, og at min mor og far blev gift efter deres skilsmisse. Jeg har ikke nogen helsøskende, men til gengæld har jeg flere halvsøskende. På min mors side har jeg en søster og en bror. På min fars side har jeg en søster og to brødre. På fars side har jeg desuden haft endnu en lillesøster, der desværre døde i en alt for tidlig alder. Jeg er den ældste af halvsøskende-flokken.

Jeg bor i dag sammen med min kone, som er fra Polen. Sammen har vi jordens dejligste datter, Camilla. Fra et tidligere ægteskab har jeg jordens dejligste søn, Martin. Camilla er gift med Michael. De har to børn sammen, Tobias og Andreas. Martin er også gift og har to dejlige unger, Oscar og Ida, sammen med Charlotte. Det er denne del af familien, som jeg nu har mest sammen med, og som selvfølgelig betyder rigtigt meget for mig.

Jeg har optaget en del videoer af børn, børnebørn og fra diverse familietræf, som ligger på vimeo.com. Du kan se mere om dette under menupunktet Foto og video.