Det hele startede juleaften 2000. Flemming, min bror, nævnte tilfældigvis at han godt kunne tænke sig at komme til Nordkap. Den var jeg med på. Ord blev til handling, og vi besluttede at vi ville en tur til Nordkap for primært at opleve naturen. Vi havde begge hørt om den enestående natur, der var i Nordsverige og ved Norges kyst, samt om den flotte solnedgang, der kunne opleves ved Nordkap.

Det blev besluttet, at vi ville tage af sted i maj 2001. Dette var godt nok lidt tidligt, men det værste af vinteren skulle være overstået, og da vi skulle have campingvogn med, var der forhåbentligt ikke de store problemer med overnatningen.

På de efterfølgende sider kan du se billeder og en beskrivelse af turen. Vi havde regnet med at bruge 2 uger til turen. Set i bakspejlet var dette nok lidt optimistisk, men vi havde ikke mere tid. Det skal derfor bemærkes, at hvis vi skulle gentage turen i dag, ville vi nok have brugt et par uger mere. Der er lang vej til Nordkap, og der er meget at se på på vejen derop. Meget af dette gik vi desværre glip af.